Специална нова серия кемпери HYMER “Ambition”

От 2019 година в гамата кемпери, предлагани от немския производител HYMER, се присъединяват и полуинтегрираните и интегрираните модели на специалната нова по- бюджетна серия, носеща името “Ambition”. Обновеният интериор и екстериор на тези кемпери ги прави истински “магнит за окото” в съчетание с обширния пакет от стандартно оборудване, който допълва висококачественият им дизайн.

Кемперите от серията “Ambition” са модели 2019 година. В тези модели HYMER се фокусира главно върху хармоничният дизайн с много възможности за персонализиране, съчетани с най-високото качество на производство. Полуинтегрираните модели правят впечатление с елегантният си цвят – сив металик. В допълнение към цялостният класически вид на превозното средство са и спойлерите, дръжките на вратите и фаровете с LED дневна светлина. 16″ алуминиеви джанти са още един открояващ се детайл във външния дизайн. Всички полуинтегрирани модели имат 2 възможности за мебелния завършек, които могат да удовлетворят всеки вкус и могат да бъдат комбинирани с 3 стандартни мебелни тапицерии. Стандартно включени са и щори за предния прозорец и панорамен люк на покрива. Полуинтегрираните модели са налични в 9 различни вътрешни конфигурации с дължина от 6,80 м до 7,79 м.

Интериора на интегрираните модели от серията “Ambition” са със стилния “Chiavenna Walnut” завършек, който може да бъде комбиниран с всяка от трите стандартни тапицерии. Стандартно към тях са включени и голям 160-литров хладилник, плъзгащи се щори, както и вграден комарник на входната врата. Интегрираните модели са налични в 3 конфигурации с дължина от 7,09 м до 7,45 м, което ги прави идеални за клиенти, които предпочитат по-големи, интегрирани кемпери.

От техническа гледна точка “Ambition” моделите предлагат набор от стандартни допълнения, от двигател с 130 hp, през автоматичен климатик и круиз контрол, до датчик за налягане в гумите. А относно вътрешната част на кемпера е на лице още по-голям комфорт, осигурен от осветителната система, многобройните доп. контакти и дървената скара в душ кабината.

 

Вътрешни разположения полуинтегрирани модели

Вътрешни разположения интегрирани модели