Caravan Salon Dusseldorf 2019

От 29.08.2019 до 06.09.2019 в Дюселдорф, Германия се проведе ежегодното и юбилейно 20- то издание на най-голямо в света изложение за кемпери и каравани, къмпинг аксесоари и оборудване. Под слогана “У дома, навсякъде!” в 13 огромни зали над 600 изложителя представиха различни марки каравани, кемпери и кемперванове от цял свят. На площ от близо 214 000 м2 бяха изложени повече от 2 100 превозни средства. Както всяка предходна година HYMER взеха участие в изложението, представяйки своите кемпери и каравани в цяла самостоятелна палата. Посетителите имаха възможността да разгледат наживо всички нови попълнения към предлаганите от HYMER кемпери и каравани.

Част от другите изложителите в тазгодишното издание бяха и най-големите производители на кемпери в Европа – Trigano, Mobilvetta, Knaus, Laika и много други. Посетителите на Караван салона имаха възможността да разгледат огромното разнообразие от кемпери, каравани и ваканционни автомобили, както още много аксесоари и допълнения за къмпинг, техника, палатки, тенти и много други.

Изложението в Дюселдорф тази година постави и рекорд по посещаемост, отбелязвайки 268 хил. посетителя от цял свят. През 2018 са отчетени 250 211 посетителя, което за пореден път показва непрекъснато засилващият се интерес към къмпингуването, кемперите и караваните.

Галерия