HYMER Motorhomes

Кемперите с марка HYMER започват своето производство още в началото на 1970 година и до ден днешен са едни от най-успешните кемпери в Европа. Компанията се е наложила като производител, отговарящ на най-високите немски стандарти за качество. Те предлагат на своите клиенти и собственици най-високо качество на изработка съчетано с комфорт, класически интериор и екстериор, както и сигурност и защита по време на път и почивка. Всичко това се обединява с непрекъснатия стремеж към използването на най-новите технологии в производството, съчетани с немското качество, за да се достигне до един перфектен краен продукт.

В HYMER се стремят в производството на кемпери да се постигат възможно най-високите резултати по всеки един елемент. Това представлява утвърден стандарт в работата на компанията, която отделя голямо време, внимание и усилия за поддържането му на най-високо ниво още от производството на първия кемпер HYMER.

Едно от основните предимства на HYMER пред другите кемпери са външните панели, които се използват в производството на всички модели на компанията. Това са така наречената и патентована „PUAL“ технология, представена за първи път от HYMER през 1978 г. Тази технология е една от най-добрите изолации, предпазваща от горещото време през лятото и от студеното време през зимата. Като допълнение, конструкцията е водонепропусклива и защитена от прогниване. Външната облицовка е изработена от алуминий с UV защита, а отвътре е с пълнеж от пенополиуретанова пяна, който е най-добрата изолация заради способността си да не абсорбира вода. Като извод за използваната „PUAL“ технология от HYMER, може да се каже, че тя е най-здрава и устойчива във времето.

Каталог

HYMER Motorhomes 2020

Официален сайт

HYMER Motorhomes