Кемпер HYMER B-Class ModernComfort (BMC) 2019

Иновативен, безопасен и лек

Изцяло нова визия, съчетаваща модерното с комфортното

По-голяма стабилност и комфорт при движение дори при по-неравни пътища

Нова външна ширина – 2,29 м за по-голямо удобство както по време на път и престой

Кемпер HYMER B-Class ModernComfort (BMC) – иновативен, безопасен и лек. Това е следващото поколение в производството на кемпери, осъществимо със силното партньорство между Mercedes Benz и HYMER.

Кемперът HYMER BMC е модел 2019 година и е едно от най-новите попълнения на марката с изцяло нова визия, съчетаваща модерното с комфортното. Кемперите от серията ModernComfort са първите, в които се използва новото Mercedes Benz Sprinter табло.

Новото използвано шаси – SLC-Chassis се използва единствено от HYMER и осигурява по-голяма стабилност и комфорт при движение дори при по-неравни пътища. Всичко това прави този кемпер едно превозно средство от изцяло ново поколение и единственият под 3,5 тона в този клас и индустрия. BMC моделът е и с нова външна ширина – 2,29 м, което позволява по-голямо удобство както по време на път, така и по време на престой.

BMC моделът разполага с двоен под, висок 36 см, в който са вградени отоплителната система, както и резервоарите за чиста и мръсна вода. Това разположение позволява по-голяма защита за резервоарите за вода от екстремни температури както и по-голяма стабилност при движение.

Кемперът разполага с климатик Thermotronic, имобилайзер, круиз контрол, хладилник, падащо легло, гардероб, две основни легла с дължина до 2,20 м, скрито осветление, телевизор 32 инча, сензор за дъжд, пакет за пушачи и още други екстри.

Вътрешни разположения

Галерия